iandc-WERELDWIJD3
IANDC-SERVICES-INSTALLATIE2

Installatie en commissioning


Naast levering en engineering van systemen zijn installatie en commissioning een kernonderdeel van onze werkzaamheden. I&C Services BV is intussen al zo lang onderweg, dat het in de praktijk niets meer uit de weg gaat, of hoeft.

lees meer

iandc_rood-vlak
Wereldwijde service


Onderscheidende dienstverlening binnen 24 uur
Onze dienstverlening is vanwege het totaalaanbod breed en volledig. We zijn er trots op dat I&C Services met dit totaalaanbod overal ter wereld beschikbaar is.
Waar u ook bent, onze ervaren service engineers staan klaar om bij u aan boord te gaan. Bovendien lukt dit in de meeste gevallen binnen 24 uur, ook als u een lange vliegreis van tienduizenden kilometers bij ons vandaan bent. Deze flexibiliteit en paraatheid maken I&C Services onderscheidend in haar vakgebied.
Momenteel hebben wij op meer dan 40 landen onze diensten verleent! Waar u ook bent, I&C Services BV staat voor u klaar om u vooruit te helpen!

neem contact op


IANDC-SERVICES-KALIBRATIE2

Kalibratie en certificering


Behalve onderhoud is ook controle, kalibratie en certificering van al uw meet-, regel-, controle- en alarminstrumenten van belang. Ook aan kalibratie is wet- en regelgeving verbonden en uw apparatuur dient dus te allen tijde voorzien te zijn van de correcte afwijkingen.

lees meer

IANDC-SERVICES-REPARATIE2

Reparatie


Reparaties kunnen voortkomen uit een onderhoudsbeurt, maar ook losstaande reparaties vormen een groot deel van onze werkzaamheden. Wanneer u plotseling niet verder kunt vanwege een probleem aan een essentieel systeem, is dat erg vervelend.

lees meer

iandc-foto-service

Service en onderhoud


Structureel onderhoud aan meet-, regel-, controle- en alarminstrumenten en -systemen is van groot belang voor de continuïteit van uw werkzaamheden. Het biedt zekerheid over de werking van onmisbare systemen, zodat u niet onverhoopt tegen problemen aanloopt die te voorkomen zijn. 


lees meer

Onze producten