iandc-header1-1

Een specialistische totaalaanbieder

Door technische competenties en specialistische kennis te bundelen, biedt I&C Services BV u meer dan 20 jaar ervaring met systeem engineering, installatie, inbedrijfstelling, onderhoud, keuring en certificering van uiteenlopende technische systemen, installaties, proces instrumentatie en industriële automatisering voor met name de scheepvaart.

Het slagen van elk project wordt gewaarborgd door van begin tot eind deskundig betrokken te zijn en het juiste totaalpakket aan te bieden. I&C Services handelt dus als één partij en aanspreekpunt alles voor u af; efficiënt, voordelig en betrouwbaar.

24-uurs flexibiliteit met technisch personeel
Onze focus ligt voornamelijk in de wereldwijde service aan maritieme systemen en instrumentatie maar onze dienstverlening omvat ook service in de binnenvaart, offshore, industrie en utiliteit (gasdetectiesystemen voor parkeergarages). Gespecialiseerd, technisch personeel dat voortdurend wordt bijgeschoold en aangestuurd verzekert het vakkundig en correct uitvoeren van alle werkzaamheden. Deze worden op locatie in binnen- en buitenland uitgevoerd. Ook in het buitenland veelal ruim binnen 24 uur. Daarnaast bezit I&C Services een eigen reparatie- en kalibratiewerkplaats. Gezien het brede werkveld van I&C Services bieden wij u een scala aan diensten, die wij technisch op ieder niveau beheersen.


Kwaliteitsbehoud
Om onze kwaliteit en kennis te garanderen en blijven garanderen is I&C Services BV, ISO 9001 gecertificeerd door Bureau Veritas voor de Scope of Supply: Service, Certification and Sales of Marine Systems, Instruments, Fire & Gas Detection Systems.


"één partij,

één aanspreekpunt

efficiënt, voordelig

en betrouwbaar"


Meet-, Regel-, Controle- en Alarminstrumenten
iandc_website_header-2
Milieubewakingsystemen
iandc_website_header-3
Navigatie en communicatie apparatuur
services_fullservice_1372828597
Test en kalibratie apparatuur
iandc_Foto_categorie1jpg

Onze producten

Referenties

Één specialistisch speciaalaanbieder   bekijk hier al onze referenties


Nieuwe gasdetectie systeem
I&C Services BV ontvangt de order voor het leveren, installeren en inbedrijfstellen van...


lees meer


Nieuw Totem Plus Integrated Monitoring, Alarm and Control Systeem
De Paragon C20051 zal voorzien worden van..

lees meer


Green Instruments Ambient Oil Mist Detectors
I&C Services BV heeft in totaal 16 Green Instruments..


lees meer

iandc-rood-vlak-1

24-uurs flexibiliteit wereldwijd in control

 

Onderscheidende dienstverlening binnen 24 uur

Onze dienstverlening is vanwege het totaalaanbod breed en volledig. We zijn er trots op dat I&C Services met dit totaalaanbod overal ter wereld beschikbaar is.

Waar u ook bent, onze ervaren service engineers staan klaar om bij u aan boord te gaan. Bovendien lukt dit in de meeste gevallen binnen 24 uur, ook als u een lange vliegreis van tienduizenden kilometers bij ons vandaan bent. Deze flexibiliteit en paraatheid maken I&C Services onderscheidend in haar vakgebied.

Momenteel hebben wij op meer dan 40 landen onze diensten verleent! Waar u ook bent, I&C Services BV staat voor u klaar om u vooruit te helpen!


neem contact op


iandc-man-1

  MARINE AUTOMATION & INSTRUMENTS  

  MEASUREMENT & CONTROL SYSTEMS     FIRE & GAS DETECTION  

  NAVIGATION EQUIPMENT     TEST & CALIBRATION EQUIPMENT  

  SALES SYSTEMS AND PARTS  

 

in control